Maak alles wat u maar wilt

Autodesk branchecollecties en AutoCAD


In de Autodesk branchecollecties vindt u de krachtigste software en services gecombineerd in één simpel pakket met een geweldige prijs. Essentiële functionaliteit om te maken wat u wilt, is samengebracht in Autodesk LT edities.


Autodesk AEC Collection

Geïntegreerde BIM-tools voor ontwerp, civiele infrastructuur en de bouw


Toegang tot een serie geïntegreerde tools waarmee u elke projectuitdaging aankunt, zowel nu als in de toekomst. Gebruik krachtige BIM- en CAD-workflows, mogelijk gemaakt door een uitgebreide set van software en diensten om uw beste werk te leveren en concurrerend te blijven.


AEC CollectionBIM 360


3D-software voor productontwerp, simulatie en productie


De collectie integreert professionele CAD-, CAM- en CAE-technologie, inclusief tools voor indelingen van fabrieksruimtes, gegevensbeheer en andere ontwerp- en productiesoftware. Verkrijg allesoftware die rechtstreeks in Inventor werkt tegen een zeer concurrerende prijs.


PD&M CollectionVault

Autodesk AutoCAD

CAD-software om alles te ontwerpen met speciale toolsets


AutoCAD is software voor computer-aided design (CAD) waarmee architecten, ingenieurs en bouwprofessionals nauwkeurige 2D- en 3D-tekeningen maken. Bevat industriespecifieke functies en toolsets voor architectuur, werk­tuig­bouwkunde, elektrische ontwerpen en meer.


Complete set

Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK nr: 16089072

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2019 ICN Solutions. All rights reserved.