Ontwerpteams en afdelingen beschikken altijd over één bron met actuele informatie

Autodesk Vault voor Product Data Management (PDM) en samenwerking

Gebruik Autodesk Vault om teamleden, data en processen te verbinden. En krijg meer gedaan in minder tijd.

Organiseer en beheer al uw data vanuit één veilige, centrale locatie. Krijg controle over de toenemende hoeveelheid en complexiteit van de engineersdata. Met Autodesk Vault kunt u technische gegevens managen, samenwerking optimaliseren en productontwikkelingsprocessen bewaken.

Vault integreert met meer dan 30 Autodesk CAD-toepassingen en deze slimme datakluis is eenvoudig te installeren en op te schalen naar meer locaties.


data beheer

Veilig databeheer

Autodesk Vault zorgt ervoor dat het intellectueel eigendom (IP) van ontwerpen en producten veilig in het systeem is geborgd. Ideeën en kennis van ingenieurs en ontwerpers worden vastgelegd en kunnen opnieuw worden gebruikt. Stuklijsten (BOMs) worden automatisch beheerd en zijn rechtstreeks met de ontwerpdata verbonden.

Functionaliteiten

 • Publiceren en bekijken
 • Contentmanagement
 • Life cycle- en review-management
 • Accordatieproces
 • Wijzigingenmanagement

teamleden medewerkers

Samenwerken in projecten

Engineers hebben op ieder moment inzicht in waaraan anderen werken. Collega-engineers kunnen – ook als ze op verschillende locaties werken – altijd en tegelijk met dezelfde, actuele dataset aan de slag. Medewerkers buiten het ontwerpteam hebben toegang tot de juiste ontwerpdata.

Functionaliteiten

 • Data zoeken en opnieuw gebruiken
 • Simultaan ontwerpen
 • Integratie met CAD-software
 • Relaties bijhouden
 • Projectorganisatie

proces management

Revisie- en versiebeheer

Autodesk Vault geeft inzicht in de verschillende versies en de revisie-geschiedenis van CAD-ontwerpen en de bijbehorende documentatie. Management houdt grip op het release-and-change-proces. Deze PDM-software ondersteunt engineering-afdelingen bij het handhaven van standaarden.

Functionaliteiten

 • Beveiligde opslag
 • Rapportages
 • Op afstand en web-based toegang
 • Replicatie over meer vestigingen
 • Integratie enterprise-systemen

Versies afgestemd op uw situatie

Datamanagement-software die organisaties helpt structuur te houden in hun digitale ontwerpdata.

Vault Workgroup voegt het lifecycle- en revisiecontroleproces direct toe aan bijvoorbeeld Autodesk Inventor. Dit geeft snellere doorlooptijden en engineering-data van betere kwaliteit.

Laat zien in welke volgorde wijzigingen in een ontwerp zijn aangebracht en managet stuklijsten (BOMs). Vault Professional maakt samenwerken makkelijker door integratie met ERP-systemen en door datasynchronisatie met (internationaal) verspreid werkende teams.

Extensie voor Vault Professional of Workgroup waarmee niet-CAD gebruikers snel toegang tot ontwerpdata krijgen via een webbrowser of integratie met MS Office. Ook kunnen ze hun bestanden aan Autodesk Vault toevoegen.


ICN Solutions helpt u op weg

Bij ICN Solutions helpen wij u graag en adviseren u over het gebruik van Autodesk Vault binnen uw organisatie. Ook begeleiden we de implemen­tatie binnen uw bedrijfs­omgeving. Hiervoor bekijken we of de IT-infra­structuur voldoet aan de vereisten en, indien nodig, brengen we deze op het benodigde niveau. Het is ook mogelijk om Autodesk Vault op locatie te implemen­teren en configureren.


Training Autodesk Vault

Via het ICN Training Center kunt u uw kennis over Autodesk Vault vergroten. Volg de een­daagse cursus en leer Autodesk Vault te gebruiken en tijdwinst te behalen bij uw dagelijkse werkzaamheden.


Training Autodesk Vault

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Autodesk Vault voor uw bedrijf en/of overleggen over de implementatie ervan? Vul het formulier hierna in en wij nemen met u contact op.
  Contact

  Europalaan 14 – 18
  5232 BC ‘s-Hertogenbosch
  Postbus 3302
  5203 DH ‘s-Hertogenbosch

  info@icn-solutions.nl
  +31 73 750 6 750

  KvK: 16089072
  BTW: NL809917178B01

  Partners

  Autodesk Gold Partner
  HP Gold Partner
  CADexpress
  BIM Basis

  © 2021 ICN Solutions. All rights reserved.