Ontwerpteams en afdelingen beschikken altijd over één bron met actuele informatie

Autodesk Vault voor Product Data Management en samenwerking

U zet Autodesk Vault in om technische gegevens te managen, samenwerking tussen stakeholders mogelijk te maken en productontwikkelingsprocessen te bewaken. Vault integreert met meer dan 30 Autodesk CAD-toepassingen en biedt krachtige revisie- en beveiligingsopties. Deze slimme datakluis is eenvoudig te installeren en op te schalen naar meer locaties. Autodesk Vault verbindt teamleden, data en processen – zodat ze meer kunnen doen in minder tijd.


data beheer

Databeheer

Autodesk Vault zorgt ervoor dat het intellectueel eigendom (IP) van ontwerpen en producten veilig in het systeem is geborgd. Ideeën en kennis van ingenieurs en ontwerpers worden vastgelegd en kunnen opnieuw worden gebruikt. Stuklijsten (BOMs) worden automatisch beheerd en zijn rechtstreeks met de ontwerpdata verbonden.

Functionaliteit

 • Publiceren en bekijken
 • Contentmanagement
 • Life cycle- en review-management
 • Accordatieproces
 • Wijzigingenmanagement

teamleden medewerkers

Teamleden en medewerkers

Engineers hebben op ieder moment inzicht in waaraan anderen werken. Collega-engineers kunnen – ook als ze op verschillende locaties werken – altijd en tegelijk met dezelfde, actuele dataset aan de slag. Medewerkers buiten het ontwerpteam hebben toegang tot de juiste ontwerpdata.

Functionaliteit

 • Data zoeken en opnieuw gebruiken
 • Simultaan ontwerpen
 • Integratie met CAD-software
 • Relaties bijhouden
 • Projectorganisatie

proces management

Procesmanagement

Autodesk Vault geeft inzicht in de verschillende versies en de revisie-geschiedenis van CAD-ontwerpen en de bijbehorende documentatie. Management houdt grip op het release-and-change-proces. Deze PDM-software ondersteunt engineering-afdelingen bij het handhaven van standaarden.

Functionaliteit

 • Beveiligde opslag
 • Rapportages
 • Op afstand en web-based toegang
 • Replicatie over meer vestigingen
 • Integratie enterprise-systemen

Versies afgestemd op uw situatie

Datamanagement-software die organisaties helpt structuur te houden in hun digitale ontwerpdata.

Vault Workgroup voegt het lifecycle- en revisiecontroleproces direct toe aan bijvoorbeeld Autodesk Inventor. Dit geeft snellere doorlooptijden en engineering-data van betere kwaliteit.

Laat zien in welke volgorde wijzigingen in een ontwerp zijn aangebracht en managet stuklijsten (BOMs). Vault Professional maakt samenwerken makkelijker door integratie met ERP-systemen en door datasynchronisatie met (internationaal) verspreid werkende teams.

Extensie voor Vault Professional of Workgroup waarmee niet-CAD gebruikers snel toegang tot ontwerpdata krijgen via een webbrowser of integratie met MS Office. Ook kunnen ze hun bestanden aan Autodesk Vault toevoegen.


ICN Solutions helpt u op weg

ICN Solutions adviseert over het gebruik van Autodesk Vault en begeleidt de implemen­tatie binnen bedrijfs­omgevingen. Hiervoor bekijken we of de IT-infra­structuur voldoet aan de require­ments en brengen deze indien nodig op het benodigde niveau. Eventueel implemen­teren en configureren we Autodesk Vault op locatie.


Training Autodesk Vault

ICN Training Center biedt een een­daagse cursus waarin de principes van product­data­management en het gebruik van Autodesk Vault aan de orde komen.


Training Autodesk Vault

Neem contact op

Wilt u meer weten over de mogelijkheden van Autodesk Vault voor uw bedrijf en/of overleggen over de implementatie ervan? Vul het formulier hierna in en wij nemen met u contact op.
Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2020 ICN Solutions. All rights reserved.