De wereld van ICN Solutions

Revit3Btools_thumb.jpg

U gebruikt Autodesk Revit 3D modelleer-software voor het ontwerpen en construeren van bouwobjecten. Om dit nauw op de Nederlandse normen en standaarden aan te laten sluiten, hebben we 3B Tools add-on software ontwikkeld.

AutoCAD-Electrical_2x1_300px.png

Profiteer tot en met 24 januari van maximaal 40% korting op een abonnement Autodesk AutoCAD, Revit LT of Fusion 360.

4-industry40trends_technicians.jpg

De belangrijkste technologische trends in de maakindustrie blijven in dit nieuwe decennium onveranderd digitaal gedreven. De drie belangrijkste trends zijn nog steeds additief (zoals 3D printing), automatisering en de slimme fabriek.

projectontwikkelaars-1200x600.jpg

Volgens de AVG dient ICN Solutions zorgvuldig om te gaan met de klantgegevens die zij inziet, verwerkt en/of opslaat. Dit betekent onder meer dat wij met onze klanten een verwerkingsovereenkomst aangaan.

seminar_001.png

Binnen de ICN Group zijn wij door groei hard op zoek naar een ervaren Application Engineer. De standplaats van deze rol is ’s-Hertogenbosch of Rotterdam, werkgebied is Nederland.

AEC_Robot.png

Architecten bouwen een fysiek model van het ontwerp voordat ze het eindproduct maken. Nieuw is een kleine robotarm die is uitgerust met alle tools om een schaalmodel te maken. Bekijk de video.

© 2020 ICN Solutions. All rights reserved.