De wereld van ICN Solutions

BIM-360-2021.jpg

De nieuwe release van Autodesk BIM 360 bevat nieuwe functionaliteit voor onder meer samenwerking binnen Plant 3D. Bekijk de video.

AutoCAD-2021.jpg

De nieuwe release van Autodesk AutoCAD 2021 bevat nieuwe functionaliteit voor onder meer Xrefs vergelijken en het Block pallette. Bekijk de video's.

working-at-home-300x150-1.jpg

Nu meer teams en meer mensen op afstand of vanuit huis werken, wordt de behoefte om samen te werken en verbonden te blijven steeds groter. Gebruik gratis Autodesk BIM 360 Docs, BIM 360 Design, Fusion 360, Fusion Team, AutoCAD Web en Mobile tot 31 mei 2020.

de-pijlers-van-BIM-copy.jpg

Er zijn verschillende manieren om toegang tot data, werkbestanden en documenten van uw bedrijf in te richten. We zien twee richtingen: externe toegang tot de bedrijfsserver en opslag in de cloud.

autodesk-BIM-360-design.jpg

Werkt u met Autodesk software en u wilt thuiswerken? Dat kan. U daarvoor heeft een werktation, een internetverbinding en de juiste softwarelicentie nodig.

smart-architecture-potential-header_thumb.jpg

Gewone huizen en kantoren worden door nieuwe technologieën steeds slimmer. Bewoners van slimme gebouwen genieten van moderne gemakken, zoals programmeerbare thermostaten en koelkasten die via internet kunnen worden bediend. En dat is nog maar het begin.

© 2020 ICN Solutions. All rights reserved.