Verlengde toegang tot Autodesk trial-software


Work from home

Veel van onze klanten hebben te maken met de uitdaging om hun medewerkers vanuit andere locaties te laten werken. Nu meer teams en meer mensen op afstand of vanuit huis werken, wordt de behoefte om samen te werken en verbonden te blijven steeds groter.

Om die klanten in deze nieuwe realiteit te ondersteunen, kondigt Autodesk een tijdelijke, verlengde toegang tot de trial versies van een aantal van haar belangrijkste cloud-gebaseerde applicaties aan. Autodesk benadrukt dat dit geen promotiecampagne is, maar een actie om zo snel mogelijk klanten de flexibiliteit te bieden die ze nodig hebben voor de uitdagingen waarvoor ze zich sinds kort geplaatst zien. Het aangekondigde programma ziet er als volgt uit:

  • Klanten kunnen tijdelijk gratis toegang krijgen tot een selectie van Autodesk producten en diensten.
  • Dit betreft BIM 360 Docs, BIM 360 Design, Fusion 360, Fusion Team, AutoCAD Web en Mobile, en Shotgun – ook voor commerciële toepassing.
  • Klanten die toegang tot deze software willen, kunnen daarvoor terecht op de website van Autodesk: Extended Access Program.
  • Het gratis gebruik van deze software geldt tot 31 mei 2020. Autodesk houdt de optie open om deze termijn te verlengen als dat voor haar klanten nodig is.

Heeft u bij de toegang tot deze trial-software of de inrichting van remote werkplekken hulp nodig, neem dan direct met ons contact op. Bel +31 73 750 6 750 of laat uw gegevens achter in het formulier hierna.

 


© 2020 ICN Solutions. All rights reserved.