Product Design & Manufacturing 

ICN Solutions deelt kennis online

webinar-on-demand-SketchUp-2021.jpg

Naast het nieuwe uiterlijk bevat SketchUp 2021 nuttige verbeteringen die uw workflow makkelijker zullen maken. In dit webinar worden de belangrijkste verbeterpunten besproken. Wat is bijvoorbeeld PreDesign? Wat zijn Live Components en hoe zijn deze te configureren? Tenslotte de verbeterde model-organisatie.

webinar-on-demand-inventor-shape-generator.jpg

Hoe materiaal en gewicht verder terug te dringen in Inventor? In dit webinar wordt gedemonstreerd hoe de stijfheid van een component optimaal kan worden gesimuleerd. Dit dient vervolgens als basis om het ontwerp lichter te maken en sterk genoeg met nog minder materiaal.

webinar-on-demand-inventor-visualisatie.jpg

Tips & Tricks in Inventor modellen mooi presenteren. Het wordt steeds belangrijker uw product visueel over te brengen naar de klant, in plaats van een 2D-tekening voor te leggen. Een klant krijgt hierbij sneller inzicht in wat hij of zij aanschaft en kan dit sneller terugkoppelen, zodat er minder wijzigingen of misverstanden achteraf ontstaan.

webinar-on-demand-PDM-4.jpg

In deze webinar laat Antal Hasselaar zien hoe in Autodesk Inventor krachten op objecten te berekenen. Zal uw product bezwijken onder bepaalde omstandigheden?

Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2020 ICN Solutions. All rights reserved.