Webinars on-demand

webinar-on-demand-SketchUp-2021.jpg

Naast het nieuwe uiterlijk bevat SketchUp 2021 nuttige verbeteringen die uw workflow makkelijker zullen maken. In dit webinar worden de belangrijkste verbeterpunten besproken. Wat is bijvoorbeeld PreDesign? Wat zijn Live Components en hoe zijn deze te configureren? Tenslotte de verbeterde model-organisatie.

webinar-on-demand-inventor-shape-generator.jpg

Hoe materiaal en gewicht verder terug te dringen in Inventor? In dit webinar wordt gedemonstreerd hoe de stijfheid van een component optimaal kan worden gesimuleerd. Dit dient vervolgens als basis om het ontwerp lichter te maken en sterk genoeg met nog minder materiaal.

webinar-on-demand-inventor-visualisatie.jpg

Tips & Tricks in Inventor modellen mooi presenteren. Het wordt steeds belangrijker uw product visueel over te brengen naar de klant, in plaats van een 2D-tekening voor te leggen. Een klant krijgt hierbij sneller inzicht in wat hij of zij aanschaft en kan dit sneller terugkoppelen, zodat er minder wijzigingen of misverstanden achteraf ontstaan.

webinar-on-demand-dynamo.jpg

Dit webinar geeft een overzicht met betrekking tot de mogelijkheden van Dynamo, dat o.a. in staat is om een repetitief proces te automatiseren.

webinar-on-demand-BIM-360-ketengebruik.jpg

Blijf productief vanuit verschillende locaties ‘on remote’ met Autodesk BIM 360. De ketenpartners hebben te maken met uiteenlopende taken en processen.

webinar-on-demand-AV-VR.jpg

Bekijk met onze application engineer de wereld van augmented en virtual reality binnen Autodesk Revit. Wat is de stand van zaken?

webinar-on-demand-civil.jpg

Met de komst van de BIM Basis Infra is de eerste officieuze standaard gelanceerd voor de infra omgeving. Hoe kun je hier als bedrijf je voordeel mee doen?

webinar-on-demand-BIM-Next-Level.jpg

Ben jij benieuwd naar wat de toekomst brengt op ’t gebied van BIM? In dit webinar geeft een van onze technici een overzicht van courante ontwikkelingen.

webinar-on-demand-3B.jpg

Heb je genoeg van tijdrovende & repetitieve bouwbesluit-toetsing? Dan is 3B Bouwbesluit 2.0 wat voor jou.

Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2020 ICN Solutions. All rights reserved.