Nieuw in Autodesk Inventor 2020


De nieuwe release van Autodesk Inventor biedt veel nieuwe functionaliteit voor het maken van 3D ontwerpen, schetsen en deelmodellen.

Dankzij de verbeterde interface en geoptimaliseerde eigenschapspanelen hoeft u minder te klikken en werkt u sneller. Grotere en complexere ontwerpen realiseert u makkelijker omdat Inventor 2020 beter presteert bij het maken van samenstellingen, onderdelen en tekeningen. Bijvoorbeeld door de extra bestandstypes die AnyCad nu ondersteunt. Voor het werken met frames ontwikkelde Autodesk nieuwe functies, bewerkingstools en standaard naamgevingsconventies.

Wilt u innovatief ontwerpen? Innovator 2020 biedt generative design-opties die u helpen ontwerpalternatieven te genereren en te evalueren. Lees of bekijk alle innovaties en nieuwe functies in Autodesk Inventor 2020 op de (Engelstalige) website van Autodesk

Heeft u een Autodesk abonnement voor Inventor, dan kunt u de nieuwste release downloaden. Anders neemt u met ons contact op voor het afsluiten van een abonnement tegen de beste condities of migratie van uw huidige Autodesk Inventor (en Vault) installatie naar de nieuwste versie.

Uw skills en kennis van Autodesk Inventor vergroten? Vind een passende training op www.icn-trainingcenter.nl en meld u aan!


Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch

Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

 

KvK nr: 16089072

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
Partner van BIM Basis ILS

© 2019 ICN Solutions. All rights reserved.