Nederland BIMt - Verder bouwen aan de toekomst met BIM

Building Information Modeling, kortweg BIM, is de meest ingrijpende innovatie van de laatste jaren in de bouw. Daarmee vertellen wij u niets nieuws. De eerste belangrijke stap om BIM in de praktijk te brengen, is daarmee gezet. Maar u wilt graag vooruit. Om alle voordelen van BIM ten volle te benutten, is het hoog tijd om de volgende stap te zetten.

Nederland BIMt - de gloednieuwe concept van ICN Solutions - is hiervoor dé oplossing. Een alles-in-één-concept om verder te bouwen aan een succesvolle BIM-toekomst voor uw bedrijf. Een totaalpakket dat alle ingrediënten bevat om uw organisatie vooruit te helpen op het gebied van BIM. Nederland BIMt biedt de ondersteuning op maat die uw organisatie nodig heeft om straks volledig de vruchten van BIM te kunnen plukken. Uiteraard profiteren ook de bouwpartners waarmee u in het digitaal 3D-model samenwerkt hiervan. Samen met u brengen wij BIM in de praktijk en bouwen wij verder aan de toekomst.

Samenwerking is de essentie van BIM

Zoveel is duidelijk: BIM is de toekomst, maar de implementatie van BIM in uw organisatie gaat niet van de ene op de andere dag. Het in de praktijk brengen van BIM is een complex proces. Gelukkig staat u er niet alleen voor, want Nederland BIMt heeft alle gereedschap in huis om u hierbij te ondersteunen. Stapje voor stapje helpen wij u om de grote voordelen van een BIM-model te realiseren. Sneller en efficiënter werken, dáár is het u om te doen, met alle tijdwinst van dien. De nodige BIM software om te BIMmen heeft u al in huis. Maar BIM vereist ook een andere, nieuwe manier van werken. Want de implementatie van BIM is niet alleen een kwestie van techniek. De essentie van BIM is communicatie en samenwerking met andere bouwpartners door het delen van eenduidige projectinformatie. Het maken van een goed BIM- model doe je met alle bouwpartijen samen en dwingt dus tot het maken van goede afspraken. BIM is daarom vooral een nieuwe manier van samenwerking, gebaseerd op transparantie en vertrouwen. Met ondersteuning van Nerland BIMt brengt u dat proces in een stroomversnelling. Daarmee komt u vooruit.
Waar bevindt uw organisatie zich op de BIM-ladder?

De Nederland BIMt Quickscan brengt dat snel en helder voor u in kaart!
Uw organisatie heeft al volop geïnvesteerd in 3D CAD-software. De eerste belangrijke stap om BIM in de praktijk te brengen, is daarmee gezet. NL BIMt is het alles-in-één-oplossing om verder te bouwen aan een succesvolle BIM-toekomst voor uw bedrijf. Een totaalpakket dat alle ingrediënten bevat om uw organisatie vooruit te helpen op het gebied van BIM. Zodat u de volgende stap kunt zetten in de professionalisering van de bouwketen. Daarvoor is het wel eerst nodig om te weten hoe ver uw organisatie inmiddels is gevorderd met de implementatie van BIM. Via de Nederland BIMt Quickscan brengen wij dat snel en helder voor u in kaart.

Door het beantwoorden van 10 vragen krijgen wij alvast een globaal beeld van de huidige status van uw organisatie op het gebied van BIM. Daarna nemen wij zo snel mogelijk contact met u op voor de uitgebreide Nederland BIMt Quickscan. Op basis daarvan kunnen wij u op maat adviseren welke stappen uw organisatie nodig heeft om (nog) verder te stijgen op de BIM-ladder.

Wilt u ook vooruit met BIM?  Doe een snelle quickscan online!

LAST MINUTE TRAININGEN

  • Er zijn geen last minutes beschikbaar.

 

WEBINARS - SEMINARS

  • Er staan momenteel geen webinars of seminars op de planning.

 

footer autodesk
footer hp
footer bimloket