BIM yourself in 11 dagen

BIM voor Leidinggevenden

ICN Group biedt een nieuw opleidingstraject aan in samenwerking met Werkum. Dit traject is speciaal voor leidinggevenden of managers binnen de organisatie. In 11 dagen geven we de cursist inzicht in de implementatie en toepassing van BIM, zodat de werkzaamheden binnen dit proces succesvol begeleid kunnen worden.

BIM is een methode, een proces en een hulpmiddel om op efficiënte wijze met diverse partijen samen te werken. De cursus BIM voor leidinggevenden geeft je inzicht en handvatten om als leidinggevende in het BIM-proces de werkzaamheden te begeleiden en uit te voeren die benodigd zijn om het werk naar het gewenst resultaat te brengen.

Binnen het bouwproces werk je samen met interne en externe partijen, maar hoe doen we dat?
Wat betekent dit voor de communicatie binnen dit proces?
Op een interactieve manier komen deze onderwerpen aan bod tijdens de trainingsdagen Lean, Communicatie en Samenwerking. Het schrijven van een BIM-protocol helpt om deze manier van samenwerken in goede banen te leiden door het creëren van heldere afspraken tussen zowel interne als externe projectteamleden.

Daarnaast zoomen we ook in op de toepassing van BIM-tools voor leidinggevenden, bijvoorbeeld het controleren van het Revit model met het programma Navisworks en het benutten van de informatie uit het model. Dit behandelen we in 2 dagen in de training Revit/ BIM voor Werkvoorbereiders.

Cloud services

Ook komen Cloud services aanbod voor als het gaat om samenwerken met bijvoorbeeld BIM 360 Team, waarmee documenten geplaatst, bekeken en gedeeld kunnen worden. Bij deze training faciliteren we voor u BIM 360 Team die voor 1 jaar toegevoegd wordt aan uw bedrijfslicentie in combinatie met een tablet. Waarom met een tablet? Deze is in de toekomst op de bouwplaats en binnen het bouwproces niet meer weg te denken.

  • In 11 dagen geven we u als cursist inzicht in de implementatie en toepassing van BIM
  • Niet alleen de cursist, maar ook u als werkgever krijgt hiermee meer inzicht in de toepassing van BIM en de voordelen die het u biedt als werkgever
  • Deze opleiding geeft naast alle andere vereisten binnen de diverse functies handvatten voor functies als Teamleiders, Projectleiders, Projectmanagers, Werkvoorbereiders, Coördinatoren en Calculators.

BIM model

Dit is een kleine greep uit de diverse functies en mogelijkheden binnen de Bouw en Installatietechniek. Building Information Modelling (BIM) is een digitale representatie van alle fysieke en functionele kenmerken van een gebouw. Een BIM-model is een gedeelde kennisbron of bestand met informatie over het gebouw dat dient als een betrouwbare basis voor het nemen van besluiten tijdens de gehele levenscyclus van het gebouw. Dus van het eerste ontwerp, gedurende de bouw, tijdens het beheer tot de sloop van het gebouw.

BIM verder uitbouwen

Een uitgangspunt van BIM is dat verschillende partijen en teams samenwerken in verschillende fasen van de levenscyclus van het gebouw waarbij het aanleveren, ophalen en bewerken van de informatie in het BIM dient als ondersteuning en faciliteren van de rollen van de diverse belanghebbenden. Voor werkgever en werknemer heeft BIM vele voordelen, zoals: het efficiënter en effectiever uitvoeren van werk, beschikking over neer informatie m.b.t. projecten en waarborging van interne en externe communicatie.

Wat BIM voor u als leidinggevende kan betekenen en hoe u een en ander in de praktijk kunt inzetten komt naar voren in deze training BIM voor leidinggevenden. Ook als werkgever worden uw inzichten in BIM verder vergroot, kunt u uw dienstverlening en toepassing van BIM verder uitbouwen in de organisatie.Klik hier voor het programma

Schrijf nu in

3b-frontpage

Applicatie voor
Autodesk Revit.

createforce-frontpage

Applicatie voor
Autodesk Inventor.

nlbimt-front

Nederland BIMt is dé pasklare oplossing om uw organisatie zo snel mogelijk BIM-proof te maken.

cadtraining-frontpage

ICN Training Center, officieel gecertificeerd als Autodesk Authorised Training Center

LAST MINUTE TRAININGEN

  • Er zijn geen last minutes beschikbaar.

 

WEBINARS - SEMINARS

  • Er staan momenteel geen webinars of seminars op de planning.

 

footer autodesk
footer hp
footer bimloket