Autodesk Stingray

Autodesk Stingray is een 3D Game Engine. U kunt deze Engine gebruiken voor real time-visualisaties of voor het ervaren van Virtual Reality.

03 stingray

Door het creëren van real time-visualisaties brengt u uw ontwerpen tot leven . Met Autodesk Stingray is het mogelijk om BIM-modellen vanuit Revit in Autodesk 3ds Max te transformeren naar een 3D-omgeving waarin de gebruiker door het ontwerp heen kan wandelen. Zodoende creërt u op een gebruiksvriendelijke manier uw eigen interactieve omgeving.

 

02 stingray

VR-bril

Het is ook mogelijk een interactieve omgeving te creëren die wordt gepresenteerd door middel van een VR (Virtual Reality)-bril. Zo kan men ervaren hoe het ontwerp er in het echt uit komt te zien.

01 stingray

Klant heeft controle

Het voordeel van Stingray ten opzichte van de huidige manier van visualiseren is dat de klant zelf de controle heeft. De klant bepaalt het standpunt en kan door de omgeving heen bewegen. In de traditionele manier van visualiseren daarentegen bepaalt diegene die de visualisaties maakt wat de klant te zien krijgt. De tijd van visualiseren door middel van plaatjes is voorbij! Dankzij Autodesk Stingray kunt u klanten voortaan zelf laten ervaren hoe het eindresultaat er daadwerkelijk zal komen uit te zien..

stingray logo

3b-frontpage

Applicatie voor
Autodesk Revit.

createforce-frontpage

Applicatie voor
Autodesk Inventor.

nlbimt-front

Nederland BIMt is dé pasklare oplossing om uw organisatie zo snel mogelijk BIM-proof te maken.

cadtraining-frontpage

ICN Training Center, officieel gecertificeerd als Autodesk Authorised Training Center