Autodesk introduceert Industry Collections

Flexibele toegang tot meest essentiële Autodesk-software voor uw sector

thumb industry-collections

Autodesk introduceert een nieuw product: Autodesk Industry Collections. Deze zijn vanaf 1 augustus 2016 wereldwijd verkrijgbaar via een abonnement. Hiermee krijgt u gemakkelijk en flexibel toegang tot een brede selectie van de meest essentiële Autodesk-software voor uw sector.

Abonnementen voor deze sectorspecifieke software komen beschikbaar voor:

 • Architectuur, Engineering & Construction Collection (Bouw)
 • Product Design Collection (werktuigbouw)
 • Media & Entertainment Collection

Wat zijn de belangrijkste voordelen van een abonnement op een van de Autodesk Industry Collections?

 • Altijd toegang tot de laatste softwareversies en upgrades.
 • Flexibele termijnen (maandelijks, driemaandelijks, jaarlijks of meerjarig).
 • Versies voor zowel één gebruiker (single user-licentie) als meerdere gebruikers (multi user-licentie) beschikbaar.
 • Alle voordelen die u van een Autodesk-abonnement gewend bent, zoals het recht op eerdere versies en wereldwijde toegang tot cloudservices.

Wat zijn de verschillen tussen de nieuwe Industry Collections en de bestaande Design & Creation Suites?
Industry Collections bieden een veel betere ervaring dan Design & Creation Suites, en wel op de volgende punten:

 • Meer waar voor uw geld
  Industry Collections bieden u tegen een zeer concurrerende prijs een waarde die ver uitstijgt boven die van de Premium Suites.
 • Continue verbetering
  Industry Collections zijn ontworpen voor continue ontwikkeling, zodat u altijd toegang heeft tot de laatste applicaties en cloudservices. Hierdoor beschikt u over nieuwe technologie zodra deze beschikbaar komt, in plaats van te wachten op de nieuwe jaarlijkse productversie.
 • Meer flexibiliteit en keuze
  De abonnementen voor Industry Collections zijn verkrijgbaar als single user- en multi user-licenties met keuze uit meerdere termijnen. Dit geeft u meer flexibiliteit bij het kiezen van de optie die het best bij uw bedrijfsbehoeften past. Abonnementen voor de Design & Creation Suites zijn daarentegen slechts verkrijgbaar voor een single user-licentie.
 • Meer cloudservices
  U krijgt toegang tot meer cloudservices dan er momenteel beschikbaar zijn in de Design & Creation Suites, zodat u meer mogelijkheden hebt om optimaal gebruik te maken van de rekenkracht van de cloud. Wanneer u zich abonneert op een van de Industry Collections met multi user-toegang, kunt u bovendien toestemming geven om de cloudservice te delen met anderen, terwijl de Design & Creation Suites de klant beperken tot slechts één gebruiker per cloudservice.
 • Vereenvoudigde pakketten
  Wij hebben het eenvoudiger voor u gemaakt om te bepalen welke aanbieding het beste bij u past. In plaats van eerst meerdere Design & Creation Suites te beoordelen en vervolgens te moeten kiezen uit de categorieën Standard, Premium of Ultimate, vindt u nu al uw software in een van de drie Industry Collections.

Wilt meer informatie? Neem contact met ons op via tel. +31 (0)73 750 6 750