header bim infrastructure
knop bellen

Efficiënter aan de slag met BIM voor Infrastructure

Building Information Modeling (BIM) is een intelligent proces op basis van 3D-modellen waarmee er in elke fase van het project betere beslissingen kunnen worden genomen dankzij een nauwkeurig, toegankelijk en bruikbaar overzicht. Autodesk® Infrastructure Design Suite biedt u uitgebreide, toonaangevende software voor CAD- en BIM-workflows in één flexibel en rendabel pakket.

Met BIM-oplossingen van Autodesk for Infrastructure kan de professionele civieltechnische sector:

  • Een beter overzicht krijgen van de risico's, het doel en de opties van projecten en dit communiceren voordat een project wordt gebouwd.
  • Ontwerptaken stroomlijnen met vakspecifieke hulpmiddelen die parametrische bedieningselementen omvatten, technische standaarden ondersteunen en validatieregels voor ontwerpen bieden.
  • De uitvoerbaarheid evalueren en conflicten in het ontwerp achterhalen voordat de bouw begint.

Autodesk Infrastructure Design Suite Premium omvat baanbrekende 3D-modellerings- en visualisatietechnologie die wordt toegepast in Autodesk® InfraWorks, AutoCAD® Civil 3D® voor gedetailleerde civieltechnisch tekenen, Autodesk® Navisworks® Simulate voor controle van het gehele project, en AutoCAD® Map 3D, Autodesk® 3ds Max® Design en Autodesk® Revit® Structure.

Neem voor meer informatie over de vele voordelen van BIM for Infrastructure en Autodesk Infrastructure Design Suite vandaag nog contact met ons op.

header quotes