Webinar: De voordelen van generative design in uw ontwerpproces

Laden Evenementen

Datum: 26 mei | 09:00 - 09:45 uur
Locatie: Online

Het ontwerpproces wordt steeds complexer en heeft steeds meer uitdagingen. Niet alleen wat het budget en de tijdsdruk betreft, maar ook technisch gezien. Iedereen die betrokken is bij de ontwerpfase weet: er worden steeds meer eisen gesteld, terwijl er budgettair gezien weinig extra ruimte is.

Er bestaan een oplossing voor: generatief ontwerp!

Generative design kan tijdbesparing opleveren doordat tijdens het ontwerpproces verschillende varianten snel en overzichtelijk weergegeven kunnen worden. Door gebruik te maken van een algoritme bent u niet langer weken kwijt om verschillende varianten te onderzoeken Hierdoor kan sneller een beslissing worden genomen, mét een duidelijk overzicht van de randvoorwaarden. En het beste van alles: dit stuk gereedschap is gratis beschikbaar voor iedereen die een Autodesk AEC licentie heeft!

Benieuwd hoe u tijd kunt besparen door de inzet van generatief design? Schijf u dan in voor onze gratis webinar. De mogelijkheden van generative design worden dan aan de hand van een praktisch voorbeeld uitgelegd.

Meteen zelf aan de slag met generative design? Schrijf u dan in voor de workshop!

Aanmelden

  Meld u aan voor deelname aan deze webinar door uw gegevens hierna in te vullen. U ontvangt een bevestiging en een link voor toegang tot de webinar.  Contact

  Europalaan 14 – 18
  5232 BC ‘s-Hertogenbosch
  Postbus 3302
  5203 DH ‘s-Hertogenbosch

  info@icn-solutions.nl
  +31 73 750 6 750

  KvK: 16089072
  BTW: NL809917178B01

  Partners

  Autodesk Gold Partner
  HP Gold Partner
  CADexpress
  BIM Basis

  © 2021 ICN Solutions. All rights reserved.