3B-Gebruikersdag een leerzame en boeiende middag

24 mei heeft er weer een 3B-gebruikersdag plaatsgevonden, op het hoofdkantoor van ICN Group in het bourgondisch ‘s-Hertogenbosch.

3bgebruikersdag2018

Deze middag stond in het teken van 3B (BIM, Bouw en Beheer) en haar gebruikers. Deze applicatie is speciaal ontwikkeld voor Autodesk Revit, ter optimalisatie van ontwerpprocessen.

Nieuwe release

Tijdens deze middag werd de nieuwe 3B release gepresenteerd, waarbij de verbeterde en nieuwe tools onder de aandacht werden gebracht. Een van de hoogtepunten van deze middag was 3B-Navisworks clash, deze slimme
toepassing zorgt voor de interactie tussen Autodesk Navisworks en Revit en maakt eventuele problemen inzichtelijk. Ook was er veel belangstelling voor de geheel vernieuwde 3B-Bouwbesluit module en de 3B-Kozijnmodule, welke met name een grote aanwinst voor architectenbureaus belooft te worden.

Interactief

Uiteraard was er veel ruimte en tijd om vragen te stellen aan de experts, waardoor interessante discussies ontstonden. Dit resulteerde in nieuwe ideeën en bovendien in motivatie om nóg efficiënter met Autodesk Revit te werken, dankzij 3B. Kortom, een zeer leerzame en boeiende middag voor zowel ICN Group als de gebruikers.

Namens ICN Group willen wij alle bezoekers hartelijk danken voor de komst en mochten er nog vragen zijn over de 3B applicatie, neem dan gerust contact op!

Geslaagde middag

Natuurlijk werd deze middag afgesloten met een netwerkborrel, waar de aanwezigen onder het genot van een drankje en hapje, deze geslaagde middag afsloten.

3b-frontpage

Applicatie voor
Autodesk Revit.

createforce-frontpage

Applicatie voor
Autodesk Inventor.

nlbimt-front

Nederland BIMt is dé pasklare oplossing om uw organisatie zo snel mogelijk BIM-proof te maken.

cadtraining-frontpage

ICN Training Center, officieel gecertificeerd als Autodesk Authorised Training Center

LAST MINUTE TRAININGEN

  • Er zijn geen last minutes beschikbaar.

 

WEBINARS - SEMINARS

  • Er staan momenteel geen webinars of seminars op de planning.

 

footer autodesk
footer hp
footer bimloket