Programma BIM Yourself in 11 dagen

BIM voor Leidinggevenden Basis

Dag 1

De BIM voor Manager Basistraining is inclusief Autodesk Certificaat.

Communicatie

Dag 2

De kern van goed samenwerken is communicatie. BIM verwacht dat er meer en meer wordt samengewerkt. Deze cursusdag geeft meer inzicht in de uitdagingen van goede communicatie. In interactieve sessies worden verschillende communicatieproblemen naar voren gebracht.

AutoCAD View

Dag 3

De AutoCAD View training is inclusief Autodesk Certificaat.

BIM/ Revit voor werkvoorbereiding

Dag 4 en 5

De BIM/ Revit voor werkvoorbereiding training is inclusief Autodesk Certificaat.

Navisworks Manage Basis

Dag 6 en 7

De Navisworks Manage Basis training is inclusief Autodesk Certificaat.

BIM Protocol schrijven

Dag 8

Afspraak = Afspraak. Maar de vraag is hoe leg je die afspraken goed vast? Een BIM-protocol is noodzakelijk om voorafgaand aan het project, helder te omschrijven welke bedrijven en organisaties als team betrokken zijn, welke gegevens ze van elkaar verwachten in een BIM.

BIM 360 Team werken op iPad met Cloud services

Dag 9

Werken in de Cloud gebeurd steeds vaker en is eigenlijk al niet meer weg te denken uit het handelsbeeld. Of het nu gaat om We Transfer, Dropbox of andere zaken waarmee we communiceren met externe partijen in de Cloud.

Cursus Lean

Dag 10

Lean is een business strategie en vooral een manier van werken waarbij alles en iedereen in de onderneming of het project zich richt op het creëren van waarde voor de klant in alle processen. Hierdoor worden verspillingen geëlimineerd en is tijdswinst te behalen.

Samenwerking

Dag 11

Het gezamenlijk inzetten om een bepaald doel te bereiken is de kern van samenwerking. Zo geldt dat ook voor de bouw. Binnen deze sector, en daarbuiten, wordt samenwerken gezien als een belangrijke competentie. Enerzijds is het een efficiënte manier om doelen te bereiken, anderzijds je kunt niet alleen bouwen.