Autodesk’s transitie naar één licentiemodel

autodesk front

Autodesk heeft enige tijd geleden de transitie ingezet om langzaam over te gaan naar een enkel licentiemodel. Dit alles vanuit het oogpunt van Software as a Service (SaaS).

Lees meer: Nieuws (44)

Autodesk Stingray

Autodesk Stingray is een 3D Game Engine. U kunt deze Engine gebruiken voor real time-visualisaties of voor het ervaren van Virtual Reality.

stingray logo

Lees meer: Nieuws (43)

Ask The Expert Day Autodesk Inventor doorslaand succes

Op woensdag 8 februari was het Training Center van ICN Solutions in 's-Hertogenbosch wederom het decor voor de Ask The Expert Day: hét netwerkevent voor gebruikers van Autodesk Inventor. Tijdens een ochtend- en een middagsessie zaten de specialisten van ICN Solutions klaar om vragen van werktuigbouwkundige professionals te beantwoorden.

Lees meer: Nieuws (42)

wtb quickscan

Gratis Quickscan

Uw organisatie is al vertrouwd met 3D CAD-software, zoals Autodesk Inventor. Maar op welke manier gebruikt uw organisatie deze 3D CAD-software, en hoe kunt u deze CAD-tools nóg beter inzetten? Wat gaat er goed binnen uw organisatie, en waar bevinden zich mogelijke verbeterpunten?

Lees meer: Nieuws (41)

bsa

Autodesk neemt maatregelen tegen illegaal softwaregebruik

Autodesk streeft ernaar om het illegaal softwaregebruik sterk terug te dringen. Daarom controleert Autodesk continu of eindgebruikers conform de licentievoorwaarden met de software werken. Iedere eindgebruiker kan zodoende met een Autodesk License Compliance Audit worden geconfronteerd.

Lees meer: Nieuws (40)