Vacature: Consultant Autodesk Revit


ICN Solutions B.V. is een van de marktleiders in de Benelux voor advisering, verkoop en training van (3D) CAD-oplossingen, datamanagement en Project Informatie Management oplossingen, voornamelijk gebaseerd op Autodesk software (zoals Autodesk Inventor, Autodesk Revit en 3ds MAX).

Wegens de sterke groei van ons bedrijf zijn wij per direct op zoek naar fulltime:

Consultant Autodesk Revit

Als Consultant Autodesk Revit ben je dé specialist voor onze bouwkundige afdeling. Het is hierbij van belang dat je bekend bent met het gebruik van CAD systemen aangevuld met kennis van bouwkundige software. Je werkt afwisselend aan kantoor of op locatie bij de klant. Je wordt opgeleid in Autodesk Revit, tot je taken behoren o.a. het verzorgen van consultancy, het geven van demonstraties en trainingen en het verzorgen van ondersteuning aan onze relaties.

Het gaat om een fulltime baan van 40 uur per week (werktijden: ma-vr: 8.30-17.00 uur). In eerste instantie voor bepaalde tijd, maar bij gebleken geschiktheid zal dit overgaan in een vast dienstverband.

Wat heeft ICN Solutions jou te bieden?

Een uitdagende baan bij een dynamisch bedrijf dat altijd in beweging is en waarin veel ruimte is voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. In ons goed bereikbare kantoor met circa 35 medewerkers langs de A2 in ‘s-Hertogenbosch kom je terecht in een jong, enthousiast, gedreven en bovenal klantgericht team. Een ondernemende, gemoedelijke en informele werksfeer, waarbij veel waarde wordt gehecht aan kwaliteit en service.

Arbeidsvoorwaarden

Als jong en sterk groeiend bedrijf, met een leidende positie in de Benelux op het gebied van CAD-oplossingen, datamanagement en PIM oplossingen, biedt ICN Solutions uitstekende arbeidsvoorwaarden met een marktconform salaris.

Functie-eisen

Van de kandidaat die wij zoeken verwachten wij:

  • Minimaal MBO-niveau
  • Een enthousiaste, kwaliteitsbewuste en klantgerichte instelling
  • Beheersing van 2D of 3D CAD systemen
  • Organisatorisch talent
  • Zelfstandig kunnen werken maar ook in teamverband
  • Uitstekende sociale en communicatieve vaardigheden

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat, geïnteresseerd in deze mooie functie en wil je deel uitmaken van een goed lopende organisatie? Stuur je CV naar Patrick Kluin: p.kluin@icn-solutions.nl.

Voor meer informatie neem je contact op met Patrick Kluin via telefoonnummer +31 6 422 68 494.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2021 ICN Solutions. All rights reserved.