Vacature: Allround Telesales Medewerker


Over de functie

Bij ICN Group hebben we een vacature Allround Telesales Medewerker. Het gaat om een functie van 20 – 32 uur per week. Je bent welbespraakt en voert makkelijk gesprekken, want als Medewerker Telesales leg je telefonisch contact met bedrijven. Je informeert, inventariseert en interesseert de potentiële prospecten en genereert op deze manier leads voor onze bedrijven.

Jouw rol als Telesales Medewerker

Naast een gesprek op gang houden, houd je ervan om het visitekaartje van ICN Group te zijn. Je haalt energie uit het opbouwen van duurzame klantrelaties. Je vindt het leuk om je te verdiepen in een specifieke branche; de bouwnijverheid. Je bouwt langdurige klantrelaties op en spreekt de ‘vaktaal’ van deze veelzijdige branche. Omdat je niet alles kan weten, krijg je een inwerkperiode met ‘Training on the Job’ van je directe en indirecte collega’s bij de ICN Group.

Dit is wat wij vragen van ons nieuwe Telesales talent

Voor jou is telefonisch acquireren het mooiste wat er is. Je bent enthousiast, inventief en zit vol ideeën. Je pakt je kansen en verantwoordelijkheden in een informele organisatie waarin je nauw samenwerkt met de marketing manager.

  • Ervaring als (outbound) telemarketeer/callcenter agent.
  • MBO 4 opleiding in commerciële richting.
  • Flexibele, stressbestendige, resultaatgerichte en zelfstandige werkwijze.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal in zowel woord als geschrift.
  • Tussen de 20 en 32 uur per week beschikbaar.
  • Goed kunnen werken met een ERP systeem, bij voorkeur AFAS.

Arbeidsvoorwaarden

We zijn een bourgondisch bedrijf, houden van gezelligheid en daarom en daarom zien we je graag op onze vrijdagmiddagborrel. Het salaris is in overeenstemming met je opleidingsniveau en werkervaring.
In eerste instantie bieden we je een overeenkomst voor bepaalde tijd, maar bij gebleken geschiktheid zal dit overgaan in een vast dienstverband.

Over de ICN Group

Je wordt Telesales Medewerker bij ICN Group in ‘s-Hertogenbosch. Dat betekent dat je werkt bij een bedrijf dat opereert in de top 5 van Nederland als gold partner van Autodesk. De ICN Group – met vestigingen in ’s-Hertogenbosch, Apeldoorn en Rotterdam – is gespecialiseerd in branche specifieke automatiseringsoplossingen voor bouwkunde, werktuigbouw, infrastructuur en ICT.
De ICN Group bestaat uit de volgende bedrijven: ICN Solutions, Job Engineers, Druchtman & Partners, CADExpress, ICN Development en ICN Systems. Deze bedrijven bieden elk hun specifieke bijdrage om de bedrijfsprocessen van onze klanten te optimaliseren.

Solliciteren

Er kan tot 26 juli 2021 gereageerd worden op deze vacature. Uiterlijk 2 augustus volgt er, indien je geselecteerd bent, een uitnodiging per mail voor een eerste kennismakingsgesprek op ons kantoor. Daarna zal er nog een tweede persoonlijk gesprek volgen voordat we definitief een keuze maken wie onze nieuwe Telesales Medewerker gaat worden.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2021 ICN Solutions. All rights reserved.