Vacature: Allround online marketing medewerker ICN Solutions


Ben je als online marketeer op zoek naar een nieuwe functie met impact? Ben je enthousiast wanneer jouw online content én campagnes succesvol zijn? Wil je de ruimte om eigen keuzes te maken? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega!

Als online marketeer bij ICN Solutions B.V. krijg je de kans om te gaan bouwen en jouw stempel te drukken op online marketing binnen ons bedrijf. Vanuit jouw kennis en expertise weet jij snel en effectief de juiste doelgroepen online te bereiken.

Wat ga je doen?

 • Je gaat ICN Solutions B.V. verder online op de kaart zetten. Hierbij ben je proactief in het uitvoeren, monitoren en optimaliseren van de campagnes. Hiervoor heb je de nodige SEO en SEA kennis in huis.
 • In samenwerking met de andere collega’s uit het team manage en plan je de content op de verschillende online kanalen. Je zet alle kanalen zo optimaal mogelijk in en bepaalt welk kanaal op welk moment het meest geschikt is.
 • Je bent een specialist in e-mailmarketing, inclusief het inrichten van workflows, A/B testing en het meten van de data.
 • Je maakt rapportages in Google Analytics en kunt deze ook evalueren om vervolgens bij te sturen op de resultaten.
 • Tenslotte ga je een belangrijke rol spelen bij het opzetten en uitvoeren van inbound leadgeneratie campagnes.

Je werkt hierbij nauw samen met jouw collega’s uit het marketingteam. Samenwerken vind je dus belangrijk, maar je voelt je ook comfortabel wanneer je zelfstandig projecten opzet. Het betreft een functie van 40 uur op ons kantoor in ’s-Hertogenbosch.

Wat vragen wij?

 • Je hebt minstens 3 jaar ervaring in een online marketing omgeving, bij voorkeur gericht op B2B.
 • Je hebt kennis van SEO, SEA, conversieoptimalisatie, social media en Google Analytics. Hierbij zijn je analytische vaardigheden sterk.
 • Een diploma vertelt niet het hele verhaal, maar het minimale werk- en denkniveau is HBO.
  Een relevante HBO/WO opleiding, bij voorkeur richting Commerciële Economie / Online Marketing is zeker een pré.
 • Als je ervaring hebt met het opzetten en opschalen van inbound marketing (Hubspot) is dat een pré.
 • Je beschikt over een hands-on mentaliteit: het gaat niet alleen om het bedenken, maar ook om de uitvoering.
 • Je bent proactief, creatief en resultaatgericht en hebt een positieve, flexibele instelling.

Wat bieden wij?

Het gaat uiteraard niet alleen om wat jij ons te bieden hebt. Want waarom zou jij bij ICN Solutions willen werken? Wat hebben wij jou te bieden?
Uiteraard goede arbeidsvoorwaarden. Maar wat wij belangrijker vinden: we bieden je een uitdagende baan bij een leuk bedrijf. Er is namelijk veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. En dat binnen een enthousiast, informeel team.

ICN Solutions is een bourgondisch, gezellig bedrijf in het altijd bruisende ’s-Hertogenbosch. Het is onderdeel van ICN Group. Dit is een groep bedrijven die oplossingen biedt voor design- en architectenbureaus, consultants, productiebedrijven en aannemers bij de optimalisatie van ontwerp- en productieprocessen, de inrichting van IT-infrastructuur en het vergroten van het kennisniveau van medewerkers. Een hele mond vol. In het kort: wij zijn gespecialiseerd in bouwkundige, werktuigbouwkundige en civieltechnische bedrijfsomgevingen.

Solliciteren

Ben jij de online marketeer die wij zoeken?
Stuur dan je CV en korte motivatiebrief naar p.kluin@icn-solutions.nl t.a.v. Patrick Kluin.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.


Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2021 ICN Solutions. All rights reserved.