Vacature: Accountmanager werktuigbouwkunde


Heb jij affiniteit met techniek en ben je commercieel goed onderlegd? Vind je het een uitdaging om dagelijks met uiteenlopende technische bedrijven in Nederland in contact te komen? En omschrijf je jezelf als een echte teamplayer?

Kun je bovenstaande vragen met een volmondige JA beantwoorden? Dan ben jij misschien wel onze nieuwe collega bij ICN Solutions!

Functie

Voor ons WTB-team zoeken we een Accountmanager die zowel actief is in het onderhouden van de bestaande relaties, maar ook zorgt dat ons netwerk groeit door het benaderen en opvolgen van prospects en leads. Schrikken verkooptargets je niet af en ben je sterk in het vaststellen en vastleggen van je commerciële werkzaamheden? Dan willen we graag een vrijblijvend kennismakingsgesprek om alles over je te weten te komen. Wat motiveert jou? Wat zijn je ambities en hoe wil jij jezelf verder ontwikkelen? Wij zijn benieuwd!

Bedrijf

Maar natuurlijk gaat het niet alleen om wat jij ons te bieden hebt. Want waarom zou je bij ICN Solutions moeten willen werken. Wat hebben wij jou te bieden?

Uiteraard goede (secundaire) arbeidsvoorwaarden. Maar wat wij belangrijker vinden: we bieden je een uitdagende baan bij een leuk bedrijf. In deze functie is er namelijk veel ruimte voor eigen initiatief en persoonlijke ontwikkeling. En dat binnen een gemoedelijke, informele sfeer waarbij de klant voorop staat.

ICN Solutions zelf is een bourgondisch, gezellig bedrijf in het altijd bruisende ’s-Hertogenbosch. Het is onderdeel van ICN Group. Dit is een groep bedrijven die oplossingen biedt voor design- en architectenbureaus, consultants, productiebedrijven en aannemers bij de optimalisatie van ontwerp- en productieprocessen, de inrichting van IT-infrastructuur en het vergroten van het kennisniveau van medewerkers. Een hele mond vol. In het kort: wij zijn gespecialiseerd in bouwkundige, werktuigbouwkundige en civieltechnische bedrijfsomgevingen.

Voor een compleet overzicht:

Wat vragen wij?

• HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur binnen een commerciële richting
• Minimaal 3 jaar commerciële werkervaring
• Ambitieus, flexibel en betrouwbaar
• Resultaatgericht
• Goede communicatieve vaardigheden
• Teamplayer

Solliciteren

Ben jij de ideale kandidaat, geïnteresseerd in deze mooie functie en wil je deel uitmaken van een goed lopende organisatie? Stuur je dan je cv en motivatie naar Govert Hamelink via
g.hamelink@icn-solutions.nl.

Wil je meer informatie over deze leuke en afwisselende functie? Neem dan contact op met Govert Hamelink via +31(0)6 – 13 90 53 42.


Contact

Europalaan 14 – 18
5232 BC ‘s-Hertogenbosch
Postbus 3302
5203 DH ‘s-Hertogenbosch

info@icn-solutions.nl
+31 73 750 6 750

KvK: 16089072
BTW: NL809917178B01

Partners

Autodesk Gold Partner
HP Gold Partner
CADexpress
BIM Basis

© 2021 ICN Solutions. All rights reserved.