Verwacht meer, ontvang meer
en doe meer!


Met een abonnement op Autodesk software krijgt u meer. Bijvoorbeeld meer korting als u overstapt van een onderhoudscontract of wanneer u een abonnement voor 3 jaar afsluit.

Binnenkort bent u meer dan een serienummer

Autodesk stapt over op abonnementen op naam


Autodesk vervangt de huidige licentiestructuur – gebaseerd op serienummers – door abonnementen op naam. Deze nieuwe opzet geeft gebruikers en organisaties veel voordelen, waarbij de kosten in lijn blijven met de huidige.

Gebruikers hebben altijd toegang tot de Autodesk software die ze nodig hebben. Nooit meer wachten op een licentie die vrij komt.
Nieuwe manieren om licentie­kosten te optimaliseren. Abonnementen op naam geven inzicht in het gebruik van de software. Maak op basis daarvan slimmere investerings­keuzes.
Autodesk biedt abonnementsvormen voor individuele gebruikers, teams en organisaties met specifieke of flexibele toegang tot software, afhankelijk van hoe een organisatie werkt.
Beheer van netwerkservers is niet meer nodig. Nooit meer zoeken naar anonieme serienummers.

Deze omschakeling is het begin van een relevantere gebruikerservaring, inclusief betere samenwerkingsopties, gepersonaliseerde aanwijzingen en inzichten.

Moet u nu al actie ondernemen?

Bij uw eerste licentie/abonnement-verlengingsdatum na 7 augustus 2020 laat Autodesk weten hoe u uw huidige maintenance of multi-user abonnement kunt inruilen voor een of meer single-user abonnementen, waarbij de kosten in lijn blijven.

U kunt om de consequenties voor uw licentie/abonnement door te nemen nu al contact opnemen met ICN Solutions. We nemen met u de opties en prijzen door om het beste uit uw Autodesk software te halen.

De Autodesk inruilacties starten op 7 november 2020.

Inruilaanbiedingen

Voor huidige network maintenance-licentie- of multi-user-abonnement­houders: Tijdens uw eerste licentie/abonnementsverlenging na 31 januari 2021 kunt u één seat inruilen voor twee single-user-abonnementen (ieder voor één gebruiker) tegen dezelfde kosten als die u vandaag betaalt. Bij jaarlijkse verlenging profiteert u telkens van deze korting tot 2028.

Voor huidige standalone maintenance-licentiehouders: Tijdens uw eerste licentie/abonnementsverlenging voor 31 januari 2021 kunt u uw seat inruilen voor een standaardabonnement tegen dezelfde kosten als die u vandaag betaalt. Bij jaarlijkse verlenging profiteert u telkens van deze korting tot 2028.

Abonnementen met toegang voor meerdere gebruikers en maintenance-licenties houden per 7 augustus 2022 op te bestaan en worden dan niet meer verlengd.

Voor meer mogelijkheden ten aanzien van beheer, rapportage en support van grotere gebruikersteams, adviseren we een Premium abonnement. Kan een uitgebreidere set tools uw werk gemakkelijker maken? Overweeg dan een upgrade naar een AEC of PD&M branchecollectie.

Neem voor de mogelijkheden contact op met ICN Solutions. We nemen met u de verschillende opties en prijzen door om het beste uit uw Autodesk software te halen.

De Autodesk inruilacties starten op 7 november 2020.


BranchecollectiesNeem contact op

Autodesk

Inruilactie: 20% korting voor uw kooplicentie

Als u nog werkt met Autodesk software waarvoor u indertijd een kooplicentie heeft aangeschaft, dan is het nu tijd om die in te ruilen voor een abonnement.
15% korting op een 1 jarig of 20% korting op een 3 jarig abonnement bij inruil van je kooplicentie! *

Met een abonnement op Autodesk software profiteert u van continue verbetering dankzij doorlopende investering in software, support en beveiliging. Van een abonnement afgestemd op uw behoefte.

* Neem voor de voorwaarden contact op met ICN Solutions. We nemen met u de verschillende opties en prijzen door om het beste uit uw Autodesk software te halen.

Check eerst of uw licentienummer in aanmerking komt voor deze inruilactie. Klik op de knop hierna en voer uw gegevens in op de website van Autodesk. Daar worden deze gecontroleerd en ziet u of u profiteert van 20% inruilkorting. Bestel uw abonnement vervolgens bij ICN Solutions door met ons contact op te nemen.

Deze Autodesk inruilactie eindigt op 31 januari 2021.


Check licentieNeem contact op

Klanten die nu overstappen naar een abonnement besparen en blijven besparen


Bespaar nu

Stap tegen een gereduceerd tarief over op een abonnement, wanneer het tijd is om uw onderhoudslicentie te verlengen. In de meeste gevallen zijn de kosten lager dan voor de onderhoudslicentie. En ver beneden de prijs van een nieuw abonnement.


Blijf besparen

Profiteer de komende jaren van een doorlopende korting bij het verlengen van uw abonnement. Autodesk beperkt tot 2028 de prijsverhoging van uw abonnement tot maximaal 5% per twee jaar.


En bespaar nog meer

Ontvang 10% extra korting wanneer u overschakelt van een onderhoudslicentie naar een 3-jarig abonnement.

Bekijk de Autodesk Collections


architecture engineering construcion collection
product design manufacturing collection
Autodesk autoCAD

Waarom nu overschakelen naar een abonnement?

Met een Autodesk-abonnement haalt u meer uit de software waarop u elke dag vertrouwt.

toegang access features

Blijf up-to-date


Altijd toegang tot de nieuwste technologieën en functies.


deel werk share work

Deel uw werk


Werk naadloos samen met behulp van ingebouwde deelmogelijkheden.


beheer manage users

Beheer gebruikers


Beheer gebruikers, software en updates eenvoudig vanuit één plek.

support helpdesk

Helpdesk


Online technische ondersteuning door een Autodesk specialist via chat of telefoon.

Neem contact op

Wilt u meer weten over Autodesk abonne­menten? Laat uw gegevens achter en wij nemen met u contact op.
  Contact

  Europalaan 14 – 18
  5232 BC ‘s-Hertogenbosch
  Postbus 3302
  5203 DH ‘s-Hertogenbosch

  info@icn-solutions.nl
  +31 73 750 6 750

  KvK: 16089072
  BTW: NL809917178B01

  Partners

  Autodesk Gold Partner
  HP Gold Partner
  CADexpress
  BIM Basis

  © 2021 ICN Solutions. All rights reserved.